Het kortje-rokjes-probleem op vliegveld Barcelona

Nog niet zo lang geleden werd op het vliegveld El Prat in Barcelona een nieuwe terminal in gebruik genomen. Dat was vanwege de groei van de luchthaven in de afgelopen jaren ook wel tijd. Ik was ruim een maand geleden voor het eerst op de nieuwe T1 en moet zeggen dat ik onder de indruk was van het formaat en het ontwerp van Ricardo Bofill. Ik vond de hal overzichtelijk, ruim en modern en had eigenlijk niets te klagen. Maar ik had dan ook een broek aan. Want wat blijkt? De vloeren in de nieuwe T1 glimmen nogal, waardoor ze op veel plekken een perfecte spiegel zijn. Veel vrouwen hebben zich erover beklaagd dat mensen probleemloos onder hun rokjes kunnen kijken als ze door de nieuwe Terminal lopen. Daar zullen sterwardessen wel veel last van hebben, lijkt me zo. Dus wees gewaarschuwd en kijk uit met korte rokjes als je op de nieuwe Terminal in Barcelona landt.

Lees ook:Veranderingen vliegveld van Barcelona
Lees ook:Figuranten op het vliegveld
Lees ook:Zware klap voor prostitutienetwerk op de Rambla
Lees ook:Fotohoppen: Terminal 2
Lees ook:Barcelona krijgt nieuwe terminal voor cruiseschepen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.