Penelope: she’s back


Penélope: she’s back. Het begon allemaal in het kleine vissersdorpje Benidorm in het jaar 1968. De eerste Penélope-feestjes waren een daverend succes. In 1983 werd Penélope Beach Club geopend in Benidorm, dat één van de bekendste badplaatsen in Europa was geworden, en werd al snel een referentiepunt voor alle liefhebbers van house muziek. Dit jaar werd Penélope Club in de Catalaanse hoofdstad geopend met de slogan 4D Clubbing. Dit betekent een clubervaring in vier dimensies: uitstekende service, de meest geavanceerde technologie, live shows en de beste house DJ’s. En omdat het not done is om met alcohol op achter het stuur te kruipen, betaalt Penélope jouw taxi terug naar huis of hôtel.*

Penélope Club: Marques de Comillas 13 -25 (Poble Espanyol), Metro: Espanya

*Alleen taxi’s van Fono Taxi, City Taxi en Servi Taxi, bij de garderobe bestelbaar, tenminste 4 passagiers, maximale vergoeding is 15 euro en bewaar je bonnetje goed.

Lees ook:Bye, bye Penélope
Lees ook:Vier carnaval in ROW14 Barcelona
Lees ook:Vier carnaval in ROW14 Barcelona
Lees ook:Taxi voor zes personen
Lees ook:ROW14: een must voor iedere veterane clubganger

Eén reactie op “Penelope: she’s back

  1. mabel

    Geen idee of het aan mijn compu ligt, maar de website doet het niet echt… Jammer, had er namelijk over gehoord en wilde wel ´s een kijkje gaan nemen!

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.