Chocolaatje van een couturier

oriol balaguerOriol Balaguer was pas 21 toen hij werd verkozen tot de beste pâtissier van Spanje. Wereldwijd staat hij bekend als de couturier onder de chocolatiers, want hij komt elk jaar met vier nieuwe bonboncollecties. Hij werkte zeven jaar in de keuken van Ferran Adrià’s El Bulli en opende zijn eerste winkel annex atelier in uptown Barcelona. De zaak doet denken aan een luxe juwelier, waar gebakjes en taarten als kroonjuwelen aan het publiek worden gepresenteerd. 

Oriol Balaguer, Plaça Sant Gregori Taumaturg 2, metro: L5 Hospital Clínic

Lees ook:Een toeristisch chocolade-ei uit Barcelona
Lees ook:Het sjiekste ijsje van Barcelona
Lees ook:The Cookers: culinaire evenementen in Barcelona
Lees ook:Designfood: Bubó
Lees ook:Kerstballen van Oriol Balaguer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.