Brunchen bij Caravelle

Het eettentje Caravelle lijkt precies op z’n plek in de omgeving van het MACBA in de wijk El Raval. Laid-back, minimalistisch, urban en een groot aantal hipsters onder de vaste bezoekers: dat is Caravelle in een notendop. Maar het belangrijkste? Het eten. De menukaart is niet al te uitgebreid, maar staat vol originele gerechten met verse ingrediënten. Zo zijn de gepocheerde eieren met guacamole en gebakken tomaatjes een aanrader als brunchgerecht.

Caravelle, C/Pintor Fortuny 31, El Raval, metro: Universitat/Liceu.

Lees ook:Koffiepauze bij Olivia
Lees ook:Delirious Flea Market
Lees ook:Eten bij El Pintor in Barcelona
Lees ook:Gourmet burgers bij Bacoa
Lees ook:Woki Organic Market

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.