Italiaanse lunch in Barcelona

Mijn Italiaanse vrienden in Barcelona houden van eten en koken en kunnen heel kritisch zijn op dit gebied. Zo zal Paolo, een vriend uit Venetië, nooit een pizza bestellen bij een Argentijn en Marina, een vriendin uit Napels, verlaat rustig het restaurant als ze pizza met ananas en ham op de menukaart hebben staan. Dus als deze twee vrienden me onafhankelijk naar hetzelfde restaurant nemen, dan weet je dat je goed zit. Voor pizza zit je bij La Cucchiarella in de wijk Raval echter verkeerd. Op de kaart vind je diverse pasta’s, lasagne, salades en diverse andere Italiaanse gerechten. Het eten is er goed en de lunch voor 6,90 euro is uitstekend!

La Cucchiarella: Carrer de Sant Rafael 20, Metro: Paral·lel

Lees ook:La Cucine Mandarosso
Lees ook:De pastabar in Barcelona
Lees ook:BCN Bites: La Pizza del Raval
Lees ook:Italiaans in Barcelona: Fratelli la Bufala
Lees ook:La Verònica de lekkerste

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.