Heart Burger Barcelona

In het kader van de huidige hamburgertrend in Barcelona opnieuw een burgerberichtje op Barcelona.blog.nl. Toevallig kwam ik vorige week een wel heel bijzonder hamburgertent tegen: Heart Burger. Hier worden de hamburgers in – je raadt het al – hartvorm geserveerd. Misschien leuk om vast te noteren voor Valentijnsdag. Maar dat is niet het enige: de hamburger is (aldus de bedenkers) ook nog eens goed voor je hart en je algemene gezondheid. De heartburger is namelijk 100% ecologisch en bereid met natuurlijke ingrediënten. Nog een pluspunt: je kun je burger ook thuis laten bezorgen.

Heart Burger, Gran Via de les Corts Catalanes 602, Eixample, metro: Universitat.

Lees ook:Hamburger bestellen in Barcelona
Lees ook:Restauranttip: Fragments Café in Barcelona
Lees ook:De lekkerste hamburger van Barcelona
Lees ook:Barcelona´s beste burger
Lees ook:BCN Hamburger Top 5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.