Sardientjes en tapas sinds 1969

La Pepa is een restaurant gespecialiseerd in gegrilde gerechten vlakbij El Molino, de Moulin Rouge van Barcelona. Nog niet zo lang geleden heropend met een nieuwe look gesponsord door het biermerk Moritz wil dit restaurant een referentie worden op het gebied van de gril: verschillende soorten vlees, sardientjes, lente-uien, eieren en meer, bereid door de chef-koks Enric Alert en Maria García. Zoals in elk volksrestaurant ontbreken de tapas, de Iberische ham en flessen wijn niet. Noch de radio, noch de obers Paqiro López en Tarabelli Gustavo die neuriën met de muziek. En op zaterdag en zondag staat er rijst op het menu tegen een zeer betaalbare prijs. Wat wil een mens met lekkere trek nog meer? Viva La Pepa!

Bar La Pepa, Ronda Sant Pau 7, Metro: Parel·lel

Lees ook:Top 10 Tapas in Barcelona
Lees ook:Op de foto met goedkope tapas
Lees ook:Barça in hartje Amsterdam
Lees ook:Bar-celona: Sifó
Lees ook:Mesón David: authentiek Spaans eten

3 reacties op “Sardientjes en tapas sinds 1969

  1. Ferenz Jacobs

    Hoi Esther. Bedankt voor je oplettendheid. Ik heb het aangepast.

      /   Beantwoorden  / 
    1. EstherH

      no worries, ik ken het toevallig :) ))) gelukkig nieuwjaar!!

        /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.