Surfhuis in Barcelona

Barcelona is misschien niet de eerste plek waar je aan denkt als je een goede plek om te surfen zoekt, maar schijn bedriegt. Met een beetje geluk produceert de Middellandse Zee namelijk geweldige golven. Er kan gemiddeld maar liefst 130 dagen per jaar worden gesurft. En de perfecte plek om te chillen aan het strand van Barcelona voor surfers of eigenlijk iedereen die van zon, zee, strand en het relaxte leventje houdt, is Surf House Barcelona. Hier worden verse sapjes, heerlijke hamburgers, gezonde salades en tropische cocktails geserveerd, terwijl jij binnen of buiten op het terras lekker hangt in een sofa. SHB heeft trouwens ook een volle activiteitenkalender met workouts, afterworks en game nights.

Surf House Barcelona: Carrer Almirall Aixada 22, Metro: Barceloneta

Lees ook:Cocktails in Barcelona
Lees ook:Recovery Brunch in Barcelona
Lees ook:Leer surfen in Barcelona
Lees ook:BCN Bites: Carrot Café
Lees ook:Barcelona’s dierenriem

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.