Nieuw biermerk in Barcelona: Beercelona

“Als je van Barcelona houdt, hou je van dit beer”, aldus de oprichters van Barcelona Beer Company. Vijf procent alcohol, gebrouwen met biologisch geteelde gerst en hop en het meest pure water uit de Catalaanse bergen, en het etiket is ontworpen door niemand minder dan Alex Trochut, de koning van de typografie. Beercelona is sinds deze week verkrijgbaar in een aantal kroegen van de Catalaanse hoofdstad. Nog een leuke oneliner van de oprichters: “Ambachtelijk bier is de nieuwe gin-tonic.”

Lees ook:Barcelona’s nieuwe bierparadijs
Lees ook:Je eigen bier brouwen in Barcelona
Lees ook:Seminar Alex Spanje bij Fábrica Moritz
Lees ook:Bierfestival in Barcelona
Lees ook:Barcelona’s Urban Santas

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.