Vermout drink je bij Mitja Vida Bar

In november 2007 begonnen Guillem, Marc en Marcel een blog, Morro Fi, over de authentieke tapasbarretjes van de Catalaanse hoofdstad. In juli 2011 openden de drie vrienden hun eigen hippe bar (slechts 20 vierkante meter) met dezelfde naam. En in december 2012 openden ze een tweede bar uptown. Hier serveren ze ook hun ‘home made’ vermout met olijfjes gevuld met tonijn, chips met pikante saus en amandelen. Openingstijden van maandag tot donderdag van 18.00 tot 23.00 uur, op vrijdag en zaterdag van 12.00 tot 01.00 uur (met siesta) en op zondag van 12 tot 16 uur. Voor wie er niet genoeg van kan krijgen: de webshop van Morro Fi.

Mitja Vida Bar: Carrer Brusi 39, Metro: Plaça Molina
Morro Fi: Carrer Consell de Cent 171, Metro: Urgell

Lees ook:Vermout drink je bij Morro Fi
Lees ook:Vanavond: voetbalwedstrijd AZ Alkmaar-Valencia
Lees ook:Geen komkommertijd in Bar A’dam
Lees ook:Nog altijd summertime in Bar Amsterdam
Lees ook:BCN Bites: La Pizza del Raval

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.