Customized op pad: Orange Monkey Tours

Orange Monkey ToursWat is er leuker dan Barcelona te zien met een Nederlander die er woont? De gids kan je de mooiste verhalen vertellen over de boeiende geschiedenis van de oude stad, de leukste anekdotes over het leven in Spanje en de handigste tips voor je verblijf in Barcelona. Veelal spreekt ze uit eigen ervaring en haar passie voor de stad is aanstekelijk.

Weg van het massatoerisme: geen gids die een microfoon gebruikt om zich verstaanbaar te maken voor dertig toeristen en niet voetje voor voetje schuifelen achter je gids aan. Orange Monkey Tours is lekker klein en persoonlijk. Je bent met maximaal tien personen en krijgt een Nederlandse gids. Makkelijk, vermakend en gezellig.

Je kunt kiezen uit verschillende tours. Een van de populairste tours is de Tummy Tour waarbij je tussen het eten en drinken door de highlights van de stad ziet. Ook over de Shake and Bake Tour zijn velen enthousiast, lekker koken en eten met een Spaanse kokkin. Of stel je eigen tour samen, persoonlijker kan niet!

Dus kom je voor een weekendje of midweek naar Barcelona, neem dan contact op met Nathalie van Orange Monkey Tours

Lees ook:Win een gratis tour van Orange Monkey Tours in Barcelona
Lees ook:5 euro korting bij Orange Monkey Tours
Lees ook:Tot 20% korting bij Orange Monkey Tours
Lees ook:Heuvelopwaarts fietsen in Barcelona op een relaxte manier
Lees ook:Een cava fietstour rondom Barcelona

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.