De naaiclub van Gràcia

Bij Costuretas in de gezellige buurt Gràcia kun je een naaimachine per uur huren. Je kunt er ook naaispullen vinden, van stoffen tot garen en andere zaken, boeken doorbladeren om inspiratie op te doen, deelnemen aan workshops of leuke, handgemaakte, kadootjes vinden. Deze ‘social club’ voor wie van naaien houdt werd een paar maanden geleden geopend. Aan alles is gedacht, want er is ook een hoekje om bij te komen met een kopje thee, een kleine patio en zelf een speelhoek voor de kleintjes.

Costuretas, C/Verdi 81, Gràcia, metro: Fontana.

Lees ook:Thee, spelletjes en patio bij Café Camelia
Lees ook:Verdi Kids: met je kroost naar de bios
Lees ook:Sinterklaas in Barcelona
Lees ook:Urban fashion bij Redmarket
Lees ook:Primark in Barcelona

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.