Tweede editie Correbarri in Barcelona

Barcelona’s buurten hebben ieder hun trots. En die tonen ze tijdens de Correbarri die op 13 oktober voor de tweede keer wordt gelopen. Alle deelnemers aan deze hardlooptocht van 10 kilometer door de wijken Barceloneta en Port Vell vertegenwoordigen hun eigen wijk, van de overige buurten te onderscheiden aan de kleur van hun T-shirt. Verwacht wordt dat ook dit jaar enkele duizenden mensen zullen deelnemen aan het evenement. Wie interesse heeft, kan zich online inschrijven via Correbarri.com.  Van de eerste 35 mannen en 15 vrouwen per wijk die over de finish gaan wordt de tijd genoteerd. Die wordt opgeteld en de wijk met de snelste totaaltijd is de winnaar.

Lees ook:Correbarri: Barcelona’s buurten lopen hard
Lees ook:Marathon Barcelona wil alle records breken
Lees ook:Barcelona gaat Delhi ‘opschonen’
Lees ook:WK zwemmen 2013 in Barcelona
Lees ook:Virtuele winkel in de metro van Barcelona

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.