Max van den Burg doet Barcelona

De zomer zit er bijna op en een nieuw Comedy Lounge seizoen breekt aan met een optreden van Max van den Burg op vrijdag 7 oktober. Met onstuitbare podiumenergie en het nodige absurdisme won hij in 2008 de Publieksprijs op het Camaretten Festival. In 2010 begon de tournee van zijn succesvolle debuutprogramma “Kladderadatsch!”, waarmee hij tot medio 2012 overal in Nederland te zien zal zijn. In deze voorstelling doet Max van den Burg dat waar hij zo goed in is: prikkelen, vervreemden en vooral Vermaken, inderdaad met een hoofdletter V. Met hilarische conferences en rake types neemt hij het publiek mee op een theatrale dollemansrit langs dronken corpsstudentes, Bassie & Adriaan in de Gazastrook, rouwende hiphoppers en nog veel meer absurditeit over de tijd van nu. De vorige Comedy Lounge Barcelona avond was volledig uitverkocht, dus reserveer snel je kaartje online.

Speciaal voor Barcelona.blog.nl beantwoordde Max een paar vragen over de stad.

Als je aan Barcelona denkt, denk je aan…? Cruyff, Koeman, Romario, Messi, stranden, mooie meisjes, gekke Catalanen, Gaudí, Dali, Freddy Mercury.
Ben je wel eens in Barcelona geweest? Neen… Barcelona was nog niet klaar voor me, nu is het zover!
Wat ga je zeker doen in de stad? Bezoekje aan Nou Camp (of is het Camp Nou?), de Sagrada Família bezoeken, lekker eten en drinken, uitgaan (wie wil er mee?), genieten van de sfeer! Ik weet nu al dat ik het fantastisch ga vinden!
Wat verwacht je van het Nederlandse publiek dat naar je komt kijken? Dat ze hun mond houden en lachen om alles wat ik zeg!
Wat kunnen zij van jou verwachten?
Dat ik mijn mond niet zal houden en ze aan het lachen zal maken…

Lees ook:Reminder: Max van den Burg doet Barcelona
Lees ook:Jandino Asporaat doet Barcelona
Lees ook:Arie Koomen doet Barcelona
Lees ook:Reminder: Arie Koomen doet Barcelona
Lees ook:Recensie Joost van Hyfte doet Barcelona

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.