Japan Weekend

Dit weekend wordt voor de tweede keer het Japan Weekend georganiseerd in Palau Sant Jordi. Het is het meest uitgebreide manga en videogame festival van Spanje en is tevens een grote LAN-party. Dit vertaalt zich in vele platforms en videospelletjes, heel veel manga, voorstellingen, filmpremières, anime, superhelden, Japanse tradities en Japanse elektronische cultuur, maar vooral veel activiteiten, cursussen, tentoonstellingen, concerten, workshops en optochten. Dit allemaal gedurende 3 dagen om je geen seconde te vervelen.

Lees ook:Pokémon goes Gaudí
Lees ook:BCN’ers: Numi & Malicia
Lees ook:Akashi Gallery: stukje Japan in Barcelona
Lees ook:Muziek in het park in Barcelona
Lees ook:Barcelona zet in op groots en historisch Carnaval

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.