Jazz in Hotel Casa Fuster

Sinds Woody Allen er optrad zijn Hotel Casa Fuster en jazzmuziek onlosmakelijk met elkaar verbonden. Sinds afgelopen week kun je in de decadente bar van dit luxe, modernistische hotel, iedere donderdagavond terecht voor jazzconcerten en optredens. En de artiesten die je er kunt beluisteren zijn niet de minste. Onder meer Ignasi Terraza Trío, Doc Scanlon, Suitcase Brothers, Jazz Classic Quartet en August Tharrats Trio staan op het programma. Bij de toegang inbegrepen zit een drankje en een diner. De gerechten zijn eveneens geïnspireerd op jazzmuziek.

Lees ook:Nederlands fenomeen op Barcelonese planken
Lees ook:Modernistisch en muzikaal tafelen in La Pedrera
Lees ook:Dineren zoals op een 19de-eeuw cruiseschip in Barcelona
Lees ook:Chringuito op de berg: paella en vermout bij Martinez
Lees ook:Open Huis Barcelona gedurende 48 uur

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.