BCN’ers: Santa Rita

Barcelona is na Madrid de grootste stad van Spanje en telt bijna 2 miljoen inwoners. Grote kans dus dat tussen al deze mensen een bijzonder iemand met een speciaal talent rondloopt. Vier van deze BCN’ers vormen de band Santa Rita.

Santa Rita staat bekend als patrones voor hopeloze gevallen. Ze wordt onder meer aangeroepen bij examenvrees en bij pokken. Santa Rita is ook een punk rock band opgericht door Natalia Brovedanni, Ceci Su, Eugenia Kiernan en Laura in 2008. Na anderhalf jaar intensief oefenen in een garage – volgens de legende verlieten ze hun grot alleen om naar concerten te gaan en LP’s te kopen – gaven ze in juli hun eerste concert in Bar Elèctric. Sindsdien waren ze te horen en te zien in een reclamefilmpje van IKEA, FNAC El Triangle, Rubik, Cabaret Berlin, Sala Mephisto, en in Sala Apolo als openingsact voor Juliette Lewis. Hun grote droom is nu deel uit te maken van de line-up van Primavera Sound. Hun concerten zijn onvoorspelbaar, spontaan en boordevol energie. Feel the riot. Become a devotee.

Lees ook:Heilige Rita rockt in Barcelona
Lees ook:BAR-celona: Bar Elèctric
Lees ook:U2 verkoopt binnen 54 minuten alle kaartjes
Lees ook:Heilige Rita rockt!
Lees ook:Mendetz, Souvenir live!

Eén reactie op “BCN’ers: Santa Rita

  1. Mea

    Heb toch wel wat problemen met het aannemen van een heilige naam. Nu maar hopen dat de bandleden zich naast het maken van muziek onthouden van alcohol en geweld; iets waar de echtegenoot van St. Rita uit het Italiaanse Cassia aan ten onder is gegaan.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.