BCN’ers: Rigo Pex

Barcelona is na Madrid de grootste stad van Spanje en telt bijna 2 miljoen inwoners. Grote kans dus dat tussen al deze mensen een bijzonder iemand met een speciaal talent rondloopt. Eén van deze BCN’ers is gameboy reggaeton & electro-dancehall artiest Rigo Pex.

“Hoi, mijn naam is Rigo Pex, hoewel jullie me Rico Sex kunnen noemen als jullie dat als een zwakbegaafd kind grappig vinden. Ik ben geboren in Guatemala en ik heb muziek gemaakt sinds ik een cassette met de cover van “Mi Abuela ” op de piano in het huis van mijn broer die in Oostenrijk studeerde heb opgestuurd.

De gameboy heeft mijn leven gered en dat van al mijn vrienden in de buurt: het maakte een einde aan onze spuugwedstrijden op de gevels van onze huizen en we ontwikkelden een meer functionele duim, dat was een succes in de komende jaren van de puberteit. Het verschrikkelijkste moment van mijn leven maakte ik mee toen ik de openingsact van King Africa was op mijn 16de. Mijn favoriete liedje is “papi, ponte el sombrero” van Lisa M.”

Lees ook:Vlog: Squatter’s Story
Lees ook:Gameboy reggaeton feestje
Lees ook:BCN’ers: Javier Mariscal
Lees ook:Tineke Postma Quartet in Barcelona
Lees ook:Televisiestudio in Smart-auto

0 reacties op “BCN’ers: Rigo Pex

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.