Custo Growing

Het merk Custo Barcelona breidt uit met de collectie Custo Growing: dezelfde herkenbare Custoprints die wereldwijd zo populair werden dat ze een plekje kregen op de catwalk in New York en dat er zelfs een naam voor de rage werd bedacht (Customania), maar dan in het klein, want Custo Growing is voor kinderen in de leeftijd van 4 tot 12 jaar. Het merk krijgt eigen winkels in de hele wereld, maar zal in de toekomst tevens te vinden zijn in bestaande Custoshops.

Lees ook:Custo Barcelona & de Ronde van Spanje
Lees ook:Kinderfeest op een berg
Lees ook:Custo Barcelona aan de Harley
Lees ook:Artiest Sean Scully krijgt mogelijk museum in Barcelona
Lees ook:Mobieltje à la Custo

0 reacties op “Custo Growing

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.