Zomeravonden bij Casa Batlló

Ook deze zomer zijn er weer zomeravonden in Casa Batlló. Het terras van dit pareltje van modernist Antoni Gaudí verandert in een bar, waar je onder het genot van een drankje en live optredens of een dj geniet van de bijzondere locatie. Ook kun je het gebouw zelf bezoeken tijdens die magische zomeravonden. De zogenoemde Nits Magiques worden van 15 juni tot en met 29 september gehouden en vinden van dinsdag tot en met zondag plaats vanaf 21.00. Kosten bedragen 29 euro, waarbij één drankje is inbegrepen.

Casa Battló: Passeig de Gràcia 43, Metro: Passeig de Gràcia

Lees ook:Zomernachten bij Casa Batlló
Lees ook:Laatste zomeravonden bij Casa Batlló
Lees ook:Zomeravonden bij La Pedrera
Lees ook:Custo Pop-Up Store in Casa Batlló
Lees ook:Servei Estació: Doe-het-zelf in Barcelona

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.