Barceloneta op je T-shirt

Ben je ook trots op je nieuwe thuishaven Barcelona? De stad waar je woont, studeert, werkt, sport, boodschappen doet, terrasjes pakt, tapas eet, danst en sjanst. Iedereen woont in een verschillende buurt van de Catalaanse hoofdstad. En elke wijk heeft naast zijn karakter ook zijn eigen unieke kenmerken die ervoor zorgen dat je er waarschijnlijk met veel plezier woont. In de Verengide Staten is het al langer mode om wijknamen op T-shirts en truien te dragen. Maar omdat jij en ik ons toch niet helemaal met Harlem of Brooklyn kunnen identificeren, besloot het Barcelonese ontwerpduo Frederik Garcia daar verandering in te brengen. Hun initiatief is om op een T-shirt te laten zien dat Barceloneta jouw favoriete wijk is. Bij de Coshop in El Born te koop voor 25 euro.

Lees ook:Wijk T-shirt
Lees ook:Op het witte doek: Mientras Duermes (Terwijl je Slaapt)
Lees ook:Barça klaagt over zweet absorberende shirts van Nike
Lees ook:Hollandse BCN’ers: Michell Koopman
Lees ook:Castellers de Poble Sec go naked

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.