Souvenir uit Barcelona: warme chocolade

Echt heel koud is het in Barcelona zelden, maar zeker als de zon verdwijnt, kan het in de wintermaanden flink afkoelen. De locals zie je aan het einde van de dag samenkomen in cafés voor een chocolate caliente, warme chocolade. Een populaire spot is Cacao Sampaka. Achter in de zaak kun je de lekkernijen proeven en voor in de winkel kun je ze kopen. Tussen de producten staan ook zakken onvervalste chocolade, waarmee je thuis zelf warme chocolade kun bereiden volgens het recept van Cacao Sampaka. Je kunt kiezen uit de traditionele of de meer intense, Azteekse variant.

Cacao Sampaka: Carrer de Consell de Cent 292, Metro: Passeig de Gràcia

Lees ook:Sampaka voor chocoholics
Lees ook:Hot Chocolate Tour in Barcelona
Lees ook:Souvenirtip: chocoladereep en ansichtkaart ineen
Lees ook:DelishopWorld opening in Barcelona
Lees ook:New Yorkse Kiehl’s in Barcelona

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.