Nieuwe tuinstoel uit Barcelona

“Hij kan tekenen als Picasso, maakt meubels als Gaudí en is zo gek als Dalí.” De Spaanse ontwerper Jaime Hayón, ook wel de kroonprins van de designwereld genoemd, heeft voor BD Barcelona Design een nieuwe collectie tuinmeubilair ontworpen. Zijn golvende tuinstoelen, zitjes, bloempotten en plantenbakken worden op 9 april tijdens de meubelbeurs Salone Internazionale del Mobile in Milaan aan de wereld gepresenteerd. Bekijk hier meer foto’s.

Lees ook:Mobile World Congress 2014
Lees ook:Mobile World Congress 2013
Lees ook:Bekijk Barcelona zoals een kind
Lees ook:Barcelona blijft hoofdstad mobiele telefonie tot 2018
Lees ook:Beeldschoon schoonspringen in Barcelona

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.