De modernistische plattegrond van Barcelona

Barcelona Modernista is een opvouwbare plattegrond van de Catalaanse hoofdstad met het oorspronkelijke ontwerp van de stedenbouwkundige Ildefons Cerdà (Pla Cerdà) uit het jaar 1859. Op de kaart staan 50 modernistische gebouwen van Barcelona aangegeven. De zwart-witfoto’s, korte beschrijvingen en kleinere gedetailleerde kaartjes op de achterkant maken jouw zoektocht naar modernistische hoogstandjes in Barcelona nog makkelijker. De plattegrond kost 10 euro en is verkrijgbaar via de boekenwinkel La Central en via de website van Barcelona Modernista.

Lees ook:Hoe oud is dit huis in Barcelona?
Lees ook:Tijdscapsule voor het jaar 2159
Lees ook:Prijsstijging openbaar vervoer in Barcelona
Lees ook:Modernisme voor de helft van de prijs in Barcelona
Lees ook:Tapastour in Barcelona

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.