De coolste winkel van Barcelona

Ik herinner me nog goed dat toen de winkel Iguapop vanwege de kredietcrisis besloot om zijn deuren te sluiten en naar de Spaanse hoofdstad te verhuizen, mijn vriendin Lafede in een zwart gat viel. Waar moest zij nu naartoe voor de coolste gadgets, de laatste modetrends en de hipste expo’s van urban art? Anderhalf jaar later geeft zij zelf antwoord op die vraag tijdens de opening van haar eigen winkel Studiostore in dezelfde straat waar ooit Iguapop zat. Een creatieve think tank van 300 vierkante meter met made in Barcelona-gadgets en kleding van onder andere Sheriff&Cherry, Paco Rueda y Woouf! Nog niet helemaal overtuigd dat dit de coolste winkel van Barcelona is? Bekijk dan dit fotoalbum op de Facebook-pagina van de studiostore.

Studiostore: Carrer del Comerç 17, Metro: Jaume I

Lees ook:Een onderzetter van Gaudí
Lees ook:Een Sagrada Família van karton
Lees ook:Bye, bye Iguapop
Lees ook:National Geographic krijgt winkel in Barcelona
Lees ook:BCN Fast Fashion

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.