Custo Pop-Up Store in Casa Batlló

Snel, sneller, snelst. Winkels doen er van alles aan de aandacht van de consument te trekken, zeker tijdens de feestdagen. Door het creëren van een gevoel van rapheid lijkt het alsof de consument snel moet handelen om een product in handen te krijgen. Een voorbeeld hiervan is het product dat in limited edition op de markt wordt gebracht. Maar het toppunt van snelheid is het als de winkel zelf maar even bestaat; de consument moet dan héél snel handelen. Anders is de winkel alweer vertrokken. Dit is de pop-up store van desginerlabel Custo Barcelona in Casa Battló aan de Passeig de Gràcia. Tot en met morgen 20.00 uur kun je hier terecht voor speciale kortingen.

Casa Battló: Passeig de Gràcia 43, Metro: Passeig de Gràcia

Meer shoppen in Barcelona? Klik hier voor de meest opvallende, originele en trendy winkels in de Catalaanse hoofdstad.

Lees ook:Guerillawinkel in Barcelona
Lees ook:Nieuwe Apple Store Barcelona stelt teleur
Lees ook:Laatste zomeravonden bij Casa Batlló
Lees ook:Zomernachten bij Casa Batlló
Lees ook:Zomeravonden bij Casa Batlló

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.