Mobieltje à la Custo

Modemerk Custo Barcelona doet niet alleen aan kleding, maar zit tegenwoordig ook in de moderne technologie. In samenwerking met Samsung is er een mobiele telefoon op de markt gebracht die is gestyled in de stijl van Custo. Het gaat om een Samsung My Touch (met touch screen) die speciaal bedoeld is voor fashionfreaks die hun Custo-shirtje met hun mobieltje willen combineren. Bij aankoop krijg je bovendien gratis een Custo-tas.

Lees ook:Custo ontwerpt T-shirt maatje XXXL
Lees ook:Outletverkoop Custo Barcelona
Lees ook:Custo Growing
Lees ook:Om twaalf uur proosten met Custo Barcelona
Lees ook:Custo Barcelona & de Ronde van Spanje

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.