BCN verwelkomt recordaantal cruiseschepen

De Brilliance of the Seas, de Gran Celebration, de Voyager of the Seas, de Norwegian Gem, de Coral, de Island Scape, de Costa Mágica en de MSC Orchestra. Gisteren meerden deze acht cruiseschepen in de haven aan Barcelona aan, waarmee het record aantal cruiseschepen op eenzelfde dag gebroken is. Deze acht schepen waren goed voor 26.000 passagiers. Barcelona speelt een steeds grotere rol als cruisehaven en is inmiddels de vijfde grootste cruisehaven ter wereld geworden. De Catalaanse hoofdstad is het vertrekpunt van typische Middellandse Zee-cruises langs steden als Palma de Mallorca, Venetië en Rome.

Lees ook:BCN verwelkomt 19.000 cruisepassagiers
Lees ook:Grootste cruiseschip ter wereld komt naar Barcelona
Lees ook:Wat hebben Barcelona, Valencia en Palma met elkaar gemeen?
Lees ook:Innside Barcelona
Lees ook:Ryanair gaat vluchten uitvoeren vanaf vliegveld Barcelona

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.