Custo ontwerpt T-shirt maatje XXXL

Custo Damau, die samen met zijn broer David het designerlabel Custo Barcelona heeft opgericht, heeft twee vliegtuigen van de maatschappij Vueling voor de komende zomer “aangekleed”. “Dit zijn de grootste T-shirts die ik ooit heb ontworpen”, grapte Damau. Eén vliegtuig met de afbeelding van vrouw, die geniet van de zee en de zon, verbeeldt de dag en heet Spread Love. Het andere vliegtuig met het ontwerp Play Rock verbeeldt de nacht. De kleding van Custo werd vooral bekend, nadat personages in Friends en Sex in the City in Custo T-shirtjes op de televisie verschenen.

Lees ook:Mobieltje à la Custo
Lees ook:Custo Barcelona & de Ronde van Spanje
Lees ook:Custo Barcelona aan de Harley
Lees ook:Outletverkoop Custo Barcelona
Lees ook:Vueling en Stichting Mies van der Rohe lanceren toestel ‘Linking Europe’

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.