Dagje wellness in het Mandarin in Barcelona

Echt koud is het in Barcelona zelden, maar tijdens de wintermaanden kan een bezoekje aan een spa in de stad een welkom opwarmertje zijn. Voor de echte luxe moet je zijn in Hotel Mandarin, waar je je gedurende een halve dag of een dag kunt onderdompelen in ontspanning en weelde. De speciaal samengestelde programma’s bestaan onder meer uit een spabezoek en lichaamsbehandelingen, waaronder massages. Goedkoop is een middagje wellness in het superdeluxe hotel niet, je bent al gauw een paar honderd euro kwijt.

Lees ook:Feestbrunch (de luxe) in Hotel Arts
Lees ook:Kluisjesdienst in Barcelona
Lees ook:Jazz in Hotel Casa Fuster
Lees ook:Op bezoek bij Arts Hotel Barcelona
Lees ook:Barcelona voor een prikkie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.