Groen overnachten in Barcelona

Sleep Green in de buurt van Plaça Universitat is een milieuvriendelijk hostel. Alle energie is afkomstig uit duurzame bronnen en het hostel maakt gebruik van led-verlichting, gerecycled papier en biologisch afbreekbare schoonmaakmiddelen. Uiteraard, worden gasten aangemoedigd om parken en andere eco-vriendelijke locaties in en rond de stad te bezoeken. Sleep Groen is gericht op de moderne toerist of backpacker die duurzaamheid hoog in het vaandel heeft. Het is Cataloniës eerste hostel met een ECO-certificaat.

Sleep Green, Ronda Universitat 15 ppal, Eixample, Metro Universitat.

Lees ook:Hostel Casa Gràcia in Barcelona
Lees ook:Barcelona’s hipste hostel: The Hipstel
Lees ook:Gourmet burgers bij Bacoa
Lees ook:Centric Point: trendy hostel in hartje Barcelona
Lees ook:Hip Hostel in Barcelona

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.