Wijnen proeven in Barcelona’s hotels

Vanaf aanstaande maandag kunnen wijnliefhebbers een week lang Catalaanse wijnen proeven in luxe accomodaties in de stad. Hoteles con DO heeft tot doel de Catalaanse wijnen te promoten onder locals en toeristen. Voor 15 euro leer je de ins en outs van het wijnproeven, de belangrijkste kenmerken van Catalaanse wijnen en proef je zes verschillende wijnen. De deelnemende hotels, waaronder het nieuwe superhotel Mercer, maar ook Casa Fuster en het Mandarin, zijn te vinden op de website. Reserveren kan via www.hotelsambdo.cat.

Lees ook:Catalaanse wijn proeven in hotels in Barcelona
Lees ook:Koopjesweek in Barcelona
Lees ook:Spa-avonden in de hotels van Barcelona
Lees ook:Wijn proeven in El Born
Lees ook:Drankje in Barcelona? Kies een bijzonder hotelterras

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.