Betahaus: coworking in Barcelona

Het idee komt uit Berlijn, maar inmiddels beschikt Betahaus over coworking locaties in de Duitse hoofdstad, Sofia, Hamburg, Kopenhagen en dus ook Barcelona. Betahaus is een van de grotere coworkings in de Catalaanse hoofdstad, om precies te zijn in de gezellige wijk Gràcia. Meer dan 2000 vierkante meter, zes verdiepingen en vijf terrassen. Net als in Berlijn is de plek ook hier geliefd bij professionals als designers, programmeurs, ondernemers met startups etc. Vanaf 80 euro per maand beschik je hier over stroom, internet, een flexplek en een inspirerende omgeving. Bij Betahaus Barcelona kun je kiezen of je een plekje huurt op de benedenverdieping (de goedkoopste spots) waar ook het café zich bevindt of kun je gebruikmaken van een vaste plek op een van de hoger gelegen verdiepingen. Momenteel zijn ze bovendien druk bezig met het opbouwen van een expositieruimte en nog meer verdiepingen met werkplekken. Natuurlijk worden er ook netwerkevent en workshops georganiseerd. Nieuwsgierig? Je kunt er zelf een kijkje nemen op dinsdag om 18.00 uur en op donderdag om 11.30 als er speciaal voor geïnteresseerden tours worden gegeven.

Foto: Gabriele Merolli

Lees ook:Niets luxer dan slapen in een bonbonnière
Lees ook:Barcelona een van de beste uitgaanssteden ter wereld
Lees ook:Barcelona’s nieuwe filmotheek
Lees ook:Overnachten in kosmische sferen
Lees ook:Open deuren bij kunstenaars in Poble Sec

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.