Tip voor tapas: Amigó Cascarilles

Tapaszaak Amigó Cascarilles ging al heel wat jaren mee, maar werd vorig jaar opnieuw geopend als typisch Spaanse taverne, maar dan in een nieuw jasje. Bijzonder zijn de gerechten op basis van zogenoemde conserves, oftewel ingeblikte vis en schaaldieren van hoogstaande kwaliteit. Natuurlijk kom je op de kaart ook typisch Catalaanse tapas tegen, zoals pan amb tomaquet en inktvis (aanrader!), maar ook platitos die je niet zo snel ergens anders zult tegenkomen, zoals kikkerpootjes. Alleen een drankje doen? Bestel er dan chips met truffelsmaak bij. Binnen kun je prima zitten op een barkruk aan een tafel en ook op het terras is het goed vertoeven. Leuk in combinatie met de boekenmarkt op zondag in Sant Antoni.

Amigó Cascarilles, C/Tamarit 181, Sant Antoni, Metro: Sant Antoni.

Lees ook:Tapasroute in Sant Antoni
Lees ook:Fish and Chips in Barcelona
Lees ook:Wat bestel je bij Fàbrica Moritz
Lees ook:Delicatessen: A Taste of Home
Lees ook:Tarannà: nóg een hippe aanwinst in Sant Antoni (Barcelona)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.