Barcelona Restaurant Week

Nog tot en met 24 november vindt in Barcelona de Barcelona Restaurant Week plaats. Dat betekent dat je de komende dagen in ruim dertig exclusieve restaurants (waar je normaliter tussen de 40 en 80 euro kwijt bent) in Barcelona een menu kunt boeken voor 25 euro. Voor ieder menu gaat er een euro naar het goede doel, dit keer de Movimiento por la Paz-MPDL, Holystic Pro. Je boekt je dineetje online en dat kan nu al. Op de lijst staan leuke locaties zoals Fonda España, Loidi en Torre d’Alta Mar.

Lees ook:Barcelona Restaurant Week
Lees ook:Barcelona Restaurant Week
Lees ook:Nieuw: pop-up dinner parties in Barcelona
Lees ook:Modernistisch overnachten in de 21ste eeuw
Lees ook:Gourmet Bus in Barcelona

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.