Spaans hamimperium wil de Ramblas veroveren

Enrique Tomás is een Spaanse winkelketen die zich volledig toelegt op de verkoop van Iberische ham. In Barcelona werden de afgelopen jaren verschillende zaken geopend, maar nu lijkt het moment aangebroken dat Enrique Tomás definitief dé referentie voor jamón ibérico in de Catalaanse hoofdstad wil worden. Langs de wereldberoemde Ramblas komt namelijk een Enrique Tomás-superstore, na de inauguratie dé plek om ham te proeven en te kopen in de stad. De precieze locatie is al bekend. De ‘hamhal’ moet in november dit jaar opengaan.

Lees ook:De Ramblas op de Werelderfgoedlijst?
Lees ook:Iberische ham in Barcelona
Lees ook:Menselijke standbeelden krijgen nieuwe plek
Lees ook:De hippe yoghurt van Danone
Lees ook:Standbeelden op de Ramblas moeten herkenbaar zijn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.