IJsje van de Roca-broertjes in Barcelona

De gebroeders Roca zijn de trotste eigenaars van het beste restaurant ter wereld, El Celler de Can Roca. De jongste van het stel, Jordi, is er verantwoordelijk voor de desserts. Hij runt in Girona, waar het drietal is geboren en getogen, ook de ijssalon Rocambolesc. En vanaf dit seizoen zijn de ijsjes ook verkrijgbaar in hartje Barcelona en wel bij Hotel Omm. Eerder namen zij ook de keuken van het hotelrestaurant over. De ijsjes kun je bestellen op het dakterras, waar ook fingerfood van de beroemde broertjes wordt geserveerd.

Restaurant Moo, C/Rosselló 267, Eixample, metro: Diagonal.

Lees ook:Broertjes Roca installeren zich in Barcelona
Lees ook:De hippe badkamer van Roca
Lees ook:Nieuw huisgenootje Emma
Lees ook:Nieuw: Hotel Indigo in Barcelona
Lees ook:Akashi Gallery: stukje Japan in Barcelona

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.