Hofmann-La Seca voor lekkerbekken

Wie gek is op zoetigheid is aan het goede adres bij Hofmann-La Seca, een theatertje in de wijk El Born van Barcelona, waar Mey Hofmann, bekend Barcelona’s meest bekende culinaire academie, sinds dit jaar het cafeetje draait. Voor de ingang staan een paar stoeltjes met tafeltjes, waar je leuk kunt zitten en wat je ook bestelt, het is er gegarandeerd lekker. Hofmanns croissant werd vorig jaar tot beste croissant van Spanje gekozen. Ik probeerde er onder meer de cakejes met bosbessen en die waren verrukkelijk.

Hofmann-La Seca, C/Flassaders 40, El Born, metro: Jaume I.

Lees ook:Koffiespot in El Born
Lees ook:Fast Food Top 10: Pepe Pizza
Lees ook:Babelia: boeken & koffie in Barcelona
Lees ook:Romantisch taartje bij de koffie
Lees ook:De koning van de magie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.