Culinair: Club 53

Voor culinaire hoogstandjes in plaats van doorsnee tapas gaan de inwoners van Barcelona tegenwoordig naar de ‘gastrobar’. Hoewel Club 53 zichzelf niet zo omschrijft, vallen de minigerechten die hier worden geserveerd precies in die categorie. Je kiest uit een menu (28 euro), waarbij verschillende gangen voorbijkomen, of je stelt een maaltijd samen. Bij Club 53 zijn verschillende koks aangesloten, die behalve het bereiden van innovatieve gerechten ook workshops geven. De invloeden zijn onmiskenbaar Braziliaans. Het tentje is bijzonder charmant qua uitstraling en leent zich uitstekend voor een intiem dineetje. Reserveren is wel aan te raden.

Club 53, Carrer de Tapioles 53, Poble Sec, metro: Paral.lel/Poble Sec.

Lees ook:Can Cisa in Barcelona: voor foodies en wijnliefhebbers
Lees ook:Sushi in een Braziliaans jasje bij Ikibana
Lees ook:De zon op je bord bij La Soleá
Lees ook:El Perro Blu
Lees ook:Tanta, Peruaanse keuken in Barcelona

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.