Catalaanse wijn proeven in hotels in Barcelona

Vanaf aanstaande maandag kunnen wijnliefhebbers een week lang Catalaanse wijnen proeven in luxe hotels in de stad. Hoteles con DO heeft tot doel de Catalaanse wijnen te promoten onder locals en toeristen. Voor 15 euro leer je de ins en outs van het wijnproeven, de belangrijkste kenmerken van Catalaanse wijnen en proef je zes verschillende wijnen. De deelnemende hotels zijn Abac Restaurant & Hotel, Casa Fuster, Claris, Gran Hotel La Florida, Hotel Rey Juan Carlos I, Le Meridien Barcelona, Majestic Hotel & Spa Barcelona, Mandarin Oriental Barcelona, Miramar Barcelona, DO: Plaza Real, Hilton Barcelona, Meliá Barcelona, Ohla Hotel, Omm en Pullman Barcelona Skipper. Reserveren kan via www.hotelsambdo.cat.

Lees ook:Wijnen proeven in Barcelona’s hotels
Lees ook:Hotel Casa Fuster genomineerd voor hotelprijs
Lees ook:De meest luxe hotelovernachtingen in Barcelona
Lees ook:Een luxe hotelkamer voor een paar uur tegen een zacht prijsje
Lees ook:BCN De Luxe: Hotel Claris

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.