Sampaka voor chocoholics

Voor de echte chocoladeverslaafde is er Cacao Sampaka in Barcelona. De winkel in de wijk Eixample werkt alleen met authentieke cacao en maakt chocolade met nieuwe en innovatieve technieken, die altijd hoge kwaliteit garanderen. Gefrituurde maïs met pure chocolade, gezouten amandelen met witte chocolade en chocoladerotsjes met gepofte rijst zijn nog maar een aantal van hun gevarieerde reeks aan meesterwerken. Maar eerlijk gezegd, maakt het bijna niet uit hoe de chocolade smaakt. De winkel, de bonbons, de verpakkingen, alles is erg aantrekkelijk.

Cacao Sampaka: Carrer de Consell de Cent 292, Metro: Passeig de Gràcia

Lees ook:Souvenir uit Barcelona: warme chocolade
Lees ook:Souvenirtip: chocoladereep en ansichtkaart ineen
Lees ook:Deens design in Barcelona
Lees ook:Hot Chocolate Tour in Barcelona
Lees ook:Barcelona’s Bembi

0 reacties op “Sampaka voor chocoholics

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.