Op culinaire tour door Barcelona

Aankomende week staat de Catalaanse hoofdstad in het teken van culinaire geneugten. Verrassende conferenties, creatieve workshops, exposities en gastronomische tours worden samengebracht in een vernieuwend en innovatief format dat foodlovers ongetwijfeld zal aanspreken. Diverse bekende en minder bekende chefs in Barcelona nemen deel aan de gastronomische week waarbij vernieuwde technieken, high-tech koken en design speerpunten zijn. Bovendien kun je deelnemen aan een culinaire tour langs verschillende innovatieve restaurants. Goedkoop is het niet (toegangskaarten kosten minstens 110 euro), maar oh!BCN ziet er veelbelovend uit. Het moet hét event worden voor ‘culi’ professionals. Oh!BCN vindt plaats van 17 tot en met 21 oktober.

Lees ook:Food Cultura: museum voor fijne proevers
Lees ook:Barcelona’s yuppenstep tour
Lees ook:Barcelona met korting
Lees ook:BCN Design Tour nu ook online
Lees ook:Koopjesweek in Barcelona

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.