Tip voor liefhebbers van zoet, zoet en nog eens zoet

Liefhebbers van zoete lekkernijen hebben aanstaande maandag een date. Dan wordt door Barcelona’s fameuze banketschool Espai Sucre de beste patissier van dit jaar gekozen. En dat is niet het enige. Nadat de winnaar bekend is gemaakt, kun je genieten van het buffet vol zoetigheden, bereid door leerlingen van de school. Foodlovers zijn hier zeker aan het goede adres. Espai Sucre is niet alleen een banketbakkersschool, maar tevens het enige echte dessertrestaurant in de stad. Bijna alles op de kaart is zoet. Kun je het buffet aanstaande maandag niet bijwonen, reserveer dan een tafeltje in het restaurant. Om je vingers bij af te likken.

Espai Sucre (school), Sant Pere Mès Alt 73, El Born (La Ribera), metro: Arc de Triomf.

Lees ook:Gratis eten bij Gilda by Belgious
Lees ook:Gourmet burgers bij Bacoa
Lees ook:Barcelona winterstad
Lees ook:Gratis bier en 25.000 porties patatas bravas
Lees ook:Uitverkoop op de vlooienmarkt

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.