Biologische ijsshop in Barcelona

Het is augustus en het is eindelijk echt zomer in Barcelona. En bij dat warme zomerweer hoort natuurlijk ijs. In de volkswijk Gràcia kun je sinds kort biologisch ijs krijgen bij Bodevici Bioconcept, de eerste 100% biologische ijstent in de stad. Niet alleen krijg je er bolletjes in alle soorten en smaken, maar je kunt er tevens terecht voor verse vruchtensappen, yoghurt of bijvoorbeeld horxata, een typisch Valenciaans drankje op basis van amandelen.

Lees ook:Teicawey: Mexicaanse afhaal in Barcelona
Lees ook:BAR-celona: Mendizabal (terras)
Lees ook:Tapasroute in Sant Antoni
Lees ook:Gin-tonic: dé cocktail van dit moment
Lees ook:Cupcake Top 5 in Barcelona

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.