Delicatessen: Gelateria Italiana

undefinedEén van de beste ijsjes in Barcelona kun je bij Gelateria Italiana op Plaça de la Revolució vinden. Het is een echte Italiaanse ijssalon met luchtig geklopt waterijs zonder melk en met veel fruitpuree. De ijswinkel wordt sinds 2000 gerund door moeder en dochter, of eerder grootmoeder en moeder. Deze twee Italiaanse vrouwen verkopen niet alleen ijs. Ze hebben ook een DVD waarop ze alle in & outs van hun ijsmachines laten zien en ook een aantal typische gerechten bereiden op de Italiaanse stijl van Jamie Oliver. En sinds kort zijn ze ook een blog begonnen, waarop oma haar stoutste droom beschrijft."Mijn stoutste droom is dat op een wonderlijke dag, terwijl ik ijs aan het maken ben, plotseling George Clooney bij mij voor de deur staat. Hij vraagt me een schepje ijs en vervolgens fluistert hij in mijn oor: Niemand maakt zulk lekker ijs als jij."

Lees ook:Delicatessen: Ottimo Gelats
Lees ook:Leestip: Mensen die ik ken die mijn moeder hebben gekend
Lees ook:BAR-celona: Museum
Lees ook:Hollandse BCN’ers: Mayke van Otterdijk
Lees ook:Barcelona Ping Pong

Eén reactie op “Delicatessen: Gelateria Italiana

  1. Urjan

    Ja, hun ijs is echt om van te dromen. En als je dat dromen ook nog eens doet in een middag dutje dan verklein je tegelijk je kans op een hart aanval.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.