Delicatessen: Barcelona-Reykjavik

In de straat Doctor Dou op nummer 12, vlakbij het skaterplein voor de MACBA, is één van de lekkerste broodbakkerijen van Barcelona te vinden. Deze bakkerij probeert “de oorsprong van het brood” te herstellen door alleen ecologische, verse producten te gebruiken tijdens een eeuwenoud Scandinavisch bakproces. Een vriend van me zei het volgende: ”Tegenwoordig moet je met je credit card naar de bakker”. Het is dus aan de prijzige kant – een brood kost ongeveer 6 euro – maar voor af en toe erg lekker. Binnenkort opent Barcelona-Reykjavik ook een bakkerij in de wijk Gràcia.

Lees ook:Barcelona-Reykjavik nummer 3
Lees ook:Barcelona-Reykjavik nu ook in Gràcia
Lees ook:Lekkerste bakker van Barcelona
Lees ook:Bocamel: patisserie in El Born (Barcelona)
Lees ook:Lekkernijen op z’n Bulgaars

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.