Tapasroute in Sant Antoni

De wijk Sant Antoni wint nog steeds aan populariteit als barrio bij uitstek voor een drankje en een hapje. Vanaf vandaag kun je er iedere woensdag terecht voor de tapasroute Tapantoni. Voor schappelijke prijsjes uiteenlopend van 2,00 tot 2,90 euro bestel je een drankje en krijg je er een hapje bij. Het aanbod is bovendien heel divers: niet alleen een koud biertje met een hartige hap, maar ook een café con leche met een broodje of churros con chocolate behoren tot de mogelijkheden. Op de website kun je precies zien wat je waar kunt verwachten. (Op de foto: Bar Calders, een van mijn favorieten!)

Lees ook:Warm worden in Barcelona
Lees ook:Warme chocolade bij La Nena
Lees ook:Tapastour in Barcelona
Lees ook:Een stuk taart en een stuk quiche in Barcelona
Lees ook:TapAntoni: tapastour in Sant Antoni

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.