BCN Bites: Bar Tarambana

De nieuwe, hippe eettentjes in Barcelona schieten nog steeds als paddestoelen uit de grond. Tarannà in de wijk Sant Antoni, Meatpacking Bistro in Gràcia en Cornelia and Co in Eixample Dreta, om zomaar een aantaal voorbeelden te geven. De linkerhelft van het Eixample district, Eixample Esquerra, heeft sinds vorig jaar december ook een hippe aanwinst, het stijlvol ingerichte Tarambana. Hier kun je terecht voor een kop koffie, vermout met wat olijfjes of een zakje chips met pikante saus, of uitstekende tapasgerechten of een lekker broodje bij meer trek. Door de grote partij ramen die heel veel lichtinval toelaten, geniet je altijd van wat zonnestralen op je bord.

Bar Tarambana: Carrer Borell 148-150, Metro: Urgell

Lees ook:Vermout drink je bij Morro Fi
Lees ook:Vermout drink je bij Mitja Vida Bar
Lees ook:Fast Food Top 10: King Döner
Lees ook:Exclusieve koffie kopen in Barcelona
Lees ook:Vintage meubels en vermout in Sant Antoni

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.