Meatpacking Bistro in Barcelona

Lange tijd ontbrak het in de stad aan koffie- en eettentjes met een New Yorkse uitstraling, maar tegenwoordig wordt de ene na de andere geopend. Enkele voorbeelden zijn Federal, Cornelia and Co en Meatpacking Bistro, dat is gevestigd in de wijk Gràcia. De tent werd ongeveer een jaar geopend, precies met het idee dat een fijne hangout om uren lang thee te leuten of koffie te drinken terwijl je je de ochtendkrant op je iPad doorspit, nog ontbrak in de stad. En, zoals de naam al suggereert, kun je er natuurlijk ook vlees krijgen. Van hamburger tot lekkere steak. Op de kaart staan ook enkele andere gerechten en je kunt er ook koffie afhalen. Met stip een van de leukste nieuwkomers in Gràcia van het afgelopen jaar!

Lees ook:Papas & The Mamas
Lees ook:Huur een iPad in Barcelona
Lees ook:Vernieuwende hotelconcepten in Barcelona
Lees ook:Inspiratie opdoen bij Mitte Barcelona
Lees ook:Heerlijke en hippe hangout: Cornelia and Co

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.