Primavera Sound in de stad

In de aanloop naar het festival Primavera Sound worden er van 28 april tot en met 23 mei op verschillende locaties in de Catalaanse hoofdstad gratis live concerten van een twintigtal Spaanse artiesten en bands georganiseerd, waaronder Las Ruinas, Hans Laguna, Lost Fills en Barbott. Alle optredens worden gesponsord door biermerk Heineken (met een gratis special Primavera edition biertje voor alle aanwezigen) en beginnen om 20.00 uur. Bekijk hier het volledige programma. Het festival zelf vindt plaats op 29, 30 en 31 mei.

Lees ook:Het geluid van de lente in Barcelona
Lees ook:Viva Mexico in Barcelona
Lees ook:Multicultureel feestje in Barcelona
Lees ook:Wijkfeesten in Poble Sec
Lees ook:Primavera Sound trekt recordaantal bezoekers

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.